Cпецпроекти

Весілля, день народження та дівоча вечірка. Де відсвяткувати важливу подію в Києві


0 903 45
День народження, дівич-вечір, хрестини та весілля — свят багато, а ти один. І де все це святкувати? Редакція bit.ua має відповідь на це запитання!

Даємо вам список місць, які стануть ідеальною локацією для тієї чи іншої події. Запевняємо: свято в цих закладах сподобається і тобі, і твоїм друзям, і батькам, і двоюрідній тітоньці (якщо, звісна річ, ти її запросиш).

П’ятниця у Par Bar

вул. Шота Руставелі, 10
тел: +380988778822
Facebook

П’ятниця – свято, яке трапляється у житті кожного із нас найчастіше. І відсвяткувати її у Par Bar – найкраща ідея, яка може прийти вам на думку. Цей заклад, що розташований у самому центрі Києва, неподалік від станції метро «Палац спорту», першим почав руйнувати стереотипи про кальян-бари. Замість розкішних килимів на стінах, золочених вазонів на столах, оксамитових подушок та інших атрибутів розкоші, ви потрапляєте у сучасний лофт з високими стелями, панорамними вікнами та м’якими зручними меблями.

У меню кухні – найпопулярніші страви з різних країн світу, барне меню пропонує широкий вибір авторських коктейлів і міцного алкоголю високої якості. У кальянному меню – великий вибір тютюну, класичні та скляні дизайнерські кальяни із опціональним тюнінгом (можна самостійно обрати чашу і фрукти для «димного», а також замовити мікс тютюну). Любителі азарту можуть насолодитися кальяном за грою на PlayStation на мінус першому поверсі.

День народження у Par Bar²

вул. Солом’янська, 11
тел: +380983730000
Facebook

Святкувати день народження ми радимо у Par Bar², що розташований на Солом’янці, неподалік від ландшафтного парку. Вдень Par Bar² працює як ресторан азіатської кухні, а ввечері перетворюється на pre-party-бар, де можна випити коктейль зі східним характером і покурити кальян під музику популярних діджеїв, які грають тут щоп’ятниці та щосуботи.

У меню кухні акцент зроблений на стравах Азії та суші, у коктейльному меню можна знайти широкий вибір авторських міксів, які ідеально доповнюють смак страв. Кальянне меню ідентично тому, що і в Par Bar на Шота Руставелі: вісім видів тютюну, всі кальяни поділяються на класичні і дизайнерські. Якщо любите диміти на свіжому повітрі, радимо забронювати стіл на літній терасі – багато зелені, гойдалки із м’якими сидіннями, окремі зони для великих компаній з кушетками, на яких можна відпочивати навіть лежачи, а також розсувний дах, що відкриває вид на зоряне небо, стануть приємним бонусом до вашого свята. Усіх іменинників пригощають десертом або коктейлем.

Дівоча/холостяцька вечірка у 4844 Outlaw Bar

Кловський узвіз, 13
тел: +380684004844
Facebook

Хтось із ваших друзів збирається у велику подорож під назвою «сімейне життя»? Радимо влаштувати їм вечірку у закладі 4844 Outlaw Bar. Це відносно новий заклад від засновників Par Bar і Par Bar². Кальян-бар 4844 Outlaw Bar розташований у приміщенні дореволюційного будинку поблизу станції метро «Кловська». В інтер’єрі переважають спокійні і насичені відтінки бірюзи, а також сині і сірі акценти, які підкреслені елементами з латуні та золота.

У меню кухні зробили акцент на легкі закуски, бургери та різноманітні салати. У барному меню – італійське та французьке вино, пиво та міцний алкоголь преміального рівня, а також великий вибір авторських коктейлів і китайського ферментованого чаю. Особливу увагу тут приділяють кальянам, тому радимо спробувати фірмові мікси. Кальянщики допоможуть обрати зручний девайс (у наявності є як класичні, так і дизайнерські скляні), а також порадять тютюн за вашими уподобаннями. У кальянном меню – сім видів тютюну (Al Fakher, Serbetli, Fumari, Nakhla, Social smoke, Tangiers, Darkside) з величезною кількістю різних смаків і ароматів. Якщо плануєте велику приватну вечірку, є можливість повністю орендувати заклад.

Ювілей у River Grill

Русанівська набережна, 3А
тел. +380987445577
Facebook

Відсвяткувати ювілей або якусь річницю радимо у ресторані River Grill, який нещодавно відкрився на Русанівці. Теплі пастельні кольори інтер’єру, безліч живих квітів та вражаючий вид на Дніпро — усе це стане ідеальними складовими для сімейного свята або веселих посиденьок із друзями.

У ресторані близько 400 посадкових місць, тож тут можна спокійно зібрати всіх родичів, влаштувавши масштабні сімейні гуляння. У меню — проста та зрозуміла для кожного їжа: український борщ, одеський форшмак, італійська паста і різотто, стейки з яловичини, морепродукти, смажені на відкритому вогні, асорті італійських сирів і ковбас, моцарела та буррата власного виробництва та багато інших смаколиків. У барному меню — великий вибір вина, ігристого, коктейлів та освіжаючих напоїв на будь-який смак. А для найменших відвідувачів у ресторані є велика кімната із розвиваючими іграми та X-box. За дітьми слідкуватиме няня, яка працює щодня. А на вихідних для маленьких гостей влаштовують свято професійні аніматори.

Зустріч однокласників у «Цаца»

вул. Набережно-Хрещатицька, 25
тел: +380988887858
Facebook

Плануєте гучні посиденьки із однокласниками, яких не бачили сто років? Радимо забронювати великий стіл на літній терасі у ресторані «Цаца», що на Подолі. Літній майданчик тут виконаний у найкращих традиціях одеського дворика: білизна на мотузках, жарти на стінах, багато зелені, клумби із квітами, раритетний мопед, старе фортепіано та інші штучки, які «переїхали» сюди зі старої одеської квартири. Ввечері по п’ятницях і суботах тут грає жива музика — «мєдляк» із найкрасивішим хлопцем чи дівчиною класу ніхто не відміняв.

У меню – класика одеської кухні. Цаца (дрібна рибка, смажена у клярі) з різними соусами, одеські канапки (аналог італійських брускет) з тюлькою, шпротами і печінкою тріски, ікра з баклажанів і різні намазки, які тут подають з гарячими коржами: форшмак, бабагануш, хумус, дзадзики та мезе з перцю. А також плов з мідіями, биточки з тюльки, м’ясо на мангалі, домашні настоянки та багато іншого.

Заручини в osteria Pantagruel

вул. Лисенка, 1
тел: +380442788142
Facebook

Якщо плануєте зробити своїй дівчині пропозицію, відсвяткуйте цю подію в osteria Pantagruel. Ресторан працює вже більше 20 років і за цей час встиг стати живою пам’яткою сучасного Києва. Атмосфера італійської остерії – з виключно італійськими стравами та постійними гостями, а також відмінною колекцією вина – якнайкраще підійдуть для романтичного вечору.

У меню класика італійської кухні від шеф-кухаря з Лігурії Костантіно Пассалакви: паста ручної роботи, брускети з печі, карпаччо з лосося та яловичини, різотто з білими грибами або морепродуктами, а також запечений сібас, філе лосося на грилі, оссобуко з телятини та багато-багато іншого.

Весілля у «Прага»

пр. Ак. Глушкова, 1
тел: +38044 2388717
Facebook

Затишний сімейний ресторан, розташований у старовинному маєтку біля озера. Будівля з білою колонадою свого часу була дбайливо відреставрована і сьогодні більше нагадує заміський європейський дім: з величезними вікнами, кованим балконом та парком навколо. На території ресторану є затишна галявина під кроною старого дерева, на якій можна оформити виїзну церемонію. Поруч із галявиною розташована «алея молодят», де закохані можуть лишити пам’ятний знак про своє перше сімейне свято.

Весільну церемонію у ресторані «Прага» можна провести на одній із декількох локацій. Наприклад, можна запросити своїх гостей до колонної зали, що знаходиться на другому поверсі білого особняка, або на веранду із панорамними вікнами і внутрішнім двориком, або ж на терасу, яка розташована прямо над озером з лебедями і фонтаном. А якщо у вас виникне бажання сховатися від зайвих очей, то у ресторані є кілька закритих залів. А на території парку можна зробити романтичну фотосесію.

Хрестини в RONIN

вул. Зоологічна, 10
тел: +380687131414
Facebook

Для святкування хрестин радимо замовляти столик у ресторані RONIN в районі КПІ.
Окремий під’їзд та власна парковка, два поверхи, чотири літні тераси, декілька залів, які можуть вмістити 450 гостей – загалом, ідеальне місце для родинних пікніків та святкування важливих подій.

Заклад називає себе першим в Україні рестораном перуансько-японської кухні Nikkei. В основі – знайомі продукти, японські та південноамериканські технології приготування їжі та по-справжньому вибухові смаки: космополітична їжа японських емігрантів в Перу, які створили нову гастрономічну традицію Nikkei, вже підкорила весь світ. Севіче (ідеально свіжа риба та морепродукти у легкому цитрусовому маринаді з тропічним соусом), «морська свинка» (pork belly) з маракуйєю, «тостадос» з рибою та м’ясом, каусас (страви з 5 видів картоплі, м’ясом та екзотичними соусами), шашлички «антікучо», суші та роли, приготовані у перуанській традиції, смачні та корисні десерти із суперфудами – без олії, борошна та цукру.

Наш YouTube-канал
Підписуйтесь на нас в Facebook!

Прокоментувати

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: