Cпецпроекти

Jägermeister Cold Brew: як перетворити каву із ранкового напою на шот для вечірок


0 1870 87

Як би не старалися виробники чаю, цикорію та інших тонізуючих напоїв, кава залишається безперечним фаворитом. Вона традиційно асоціюється із ранком або офісними буднями. Але настає час змінити уявлення про цей напій і асоціювати його не лише із роботою, а і з активним відпочинком. Ввечері радимо обирати не просто американо чи лате, а холодний шот на кавовій основі.

Крижане поєднання кави і трав’ яного лікеру представляють Gemini Espresso та Jägermeister. До традиційного німецького лікеру, що містить 56 інгредієнтів, додається ще один – настояна холодна кава Cold Brew. У ній відсутня та сама неприємна кавова гіркота і відчуваються солодкі нотки. Кава ідеально поєднується із пряним Jägermeister.

Cold Brew Shot вживається охолодженим. Для Ice Cold Shot Jägermeister виробники рекомендують температуру – 18 градусів.

Представляємо рецепт кращого літнього шоту, який ідеально підійде для вечірок:

  • Готуємо Cold Brew: 60 г меленої кави на 1 л холодної води, настоюємо протягом 10-12 годин.
  • Поєднуємо 25 мл холодної кави з 25 мл Jägermeister.
  • Насолоджуємося.

Останній пункт є обов’язковим.

01/3

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ Кав’ярню «Чашка» на Бесарабці закривають
1035 0 62

Підписуйтесь на нас в Facebook

Прокоментувати

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: