Cпецпроекти

Альтернативні стейки та вино з усього світу. На Позняках відкрився преміальний стейкхаус


0 766 35
На лівому березі, в районі метро «Позняки» відкрилося нове місце T-Bone Prime Beef, яке поєднує в собі м’ясний магазин та преміальний стейкхаус.

Заклад відкрила компанія T-Bone, яка вже кілька років поспіль займається виробництвом української мармурової яловичини Dry Age Beef.

«Демократичний, істинно американський заклад для поціновувачів справжніх стейків та смачних бургерів. Ми пропонуємо скуштувати українську мармурову яловичину Dry Age Beef», — так описують свій заклад власники T-Bone Prime Beef.

У м’ясному магазині можна придбати додому 16 різновидів стейків власної ферментації, свіжий фарш із яловичини, витримане м’ясо для шашлику, а також реберця для BBQ і напівфабрикати для приготування бургерів. Крім того, ви можете обрати будь-який шматок м’яса у магазині і попросити кухарів стейкхаусу посмажити його для вас, а потім з’їсти його у ресторані або забрати з собою додому.

У меню стейкхаусу можна знайти величезний вибір стейків – як класичних, на кшталт рібаю, тібоуну, шатобріану та портерхаусу, так і альтернативних: пікан’я, оссобуко, чак ай ролл та інші. Всі стейки можуть приготувати будь-якої ступені просмаження – від rare до well done.

Також у меню є величезний вибір бургерів. Більше десяти позицій як класичних бургерів з яловичою котлетою, так і авторські бургери з качкою, м’ясом ягняти та м’ясом BBQ. Для тих, хто не їсть м’яса, у меню є бургер з веганською котлетою та овочами гриль.

Окрім стейків та бургерів, у меню є великий вибір салатів, гарнірів та стартерів: вітелло тонато, карпаччо з яловичини, брускети з томатами й базиліком, яловичий тартар та асорті сирів. Також тут можна знайти окреме BBQ меню. «З димком» готують свинячі та яловичі реберця, оссобуко, баранячі язички й яловичий язик, а також курячі крильця баффало.

У барному меню T-Bone Prime Beef пропонують вина України, Італії, Франції, ПАР, Німеччини, Нової Зеландії, Австралії, Аргентини, які ідеально доповняють смак м’ясних страв, та пристойний вибір міцного алкоголю.

Дещо з меню:

  • карпаччо з яловичини – 199 грн
  • салат з ростбіфом та грінками – 159 грн
  • курячі крильця баффало – 99 грн
  • свинячі реберця BBQ – 199 грн
  • бургери – від 149 грн
  • класичні стейки – від 89 грн/100 г
  • альтернативні стейки – від 56 грн/100 г

T-Bone Prime Beef
вул. Княжий Затон, 2/30
розклад роботи: з 10:00 до 22:00
Facebook

#bit.ua
Наш Instagram
Підписуйтесь на нас в Facebook

Прокоментувати

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: