Cпецпроекти

Чому Діма Борисов закрив Varenyky Now на Льва Толстого і що там тепер?


55
Заклад Varenyky Now від київського ресторатора Дмитра Борисова припинив своє існування після п’яти місяців існування. Днями на цьому місці Борисов відкрив сидерію «Білий налив».

Varenyky Now Дмитро Борисов відкрив наприкінці червня цього року біля станції метро «Площа Льва Толстого». У меню там було зроблено акцент на варениках – тут їх готували на пару з різними начинками. Вартість вареників коливалася від 39 або 59 гривень за порцію. Втім, минулого тижня на цій локації відкрився ще один заклад мережі «Білий налив».

Дмитро Борисов
ресторатор
Концепт Varenyky Now ми плануємо розвивати переважно на фудкортах. Зараз працюємо з оновленням меню і плануємо з нового сезону запускати «перезавантаження» вареників.

За словами Борисова, в нього «є відчуття, що на цій локації на площі Льва Толстого краще спрацює наш флагманський і зрозумілий формат з устрицями, сидром і хот-догами». Це вже четвертий заклад у Києві з подібною вивіскою та 12-й в Україні. Перший «Білий налив» відкрився навесні 2018 року та зчинив неабиякий галас своїми демократичними цінами та кілометровими чергами на Хрещатику.

Меню — ідентичне іншим закладам мережі. Сидр, устриці, пироги з яблучною та курячою начинкою, веганські та звичайні хот-доги, а також яблучна наливка — все це можна скуштувати за єдиною ціною 29 гривень.

«Білий налив»
вул. Велика Васильківська, 14
Розклад роботи: з 10:00 до 22:00
Facebook

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: